28/9/07

Inici de curs


El divendres 21 de setembre vam fer l'inauguració del nou curs en presència del Regidor d'Educació de l'Ajuntament de Tàrrega, Senyor Tomàs Pujol, el Sots-director de Serveis Territorials D'Educació a Lleida, Senyor Xavier Ara i el Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Tàrrega, Senyor Jordi Ramon.

La conferència inaugural va ser a càrrec del professor de la Universitat de Lleida, Dr Josep Maria Cots que va explicar de manera molt entenedora la importància en l'aprenentatge de les llengües estrangeres de la competència comunicativa intercultural.

Aquest curs, l'escola entra en el seu cinquè any de funcionament i ha triplicat el nombre d'alumnes. Es una escola consolidada que ofereix tots els nivells de l'ensenyament reglat de les EOI, de primer a cinquè curs tant d'anglès com de francès.

En el seu parlament, el Tinent d'Alcalde, Senyor Jordi Ramon va dir que l'escola que és ara un referent a Tàrrega. Va explicar que poder oferir els dos cicles d'ensenyament es va aconseguir gràcies a la tenacitat dels alumnes i concretament dels seus representants en el Consell Escolar i a les gestions fetes des de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Tàrrega com dels Serveis Territorials d'Educació a Lleida.

Al final de l'acte, es va rendir un homenatge especial a la primera promoció de Certificat d'Aptitud de l'escola. Van rebre un petit obsequi, obra de la pintora Targarina Glòria Coma, antiga alumna de l'escola com a mostra de l'arrelament de l'escola al Territori.

A continuació tots els presents, que eren molts, van poder gaudir d'un bon refrigeri i agafar forçes pel curs.

Per cert, bon inici de curs a tothom!